Notícies

Comença la segona tongada de cursos presencials

Acolliment CNL de Cornellà de Llobregat

El 17 de gener van començar els 21 cursos presencials corresponents a la segona oferta de l'any acadèmic 2010-2011. Les més de 400 persones inscrites es reparteixen entre 12 bàsics (5 B1, 4 B2, 3 B3), 4 elementals (1 E1, 1 E2, 2 E3) i 3 intermedis (1 I1, 1 I2 i 1 I3).

 1. fsadfasdf

  Acolliment CNL Ca n'Ametller

  fasdf

 2. L'OC de Calafell es trasllada provisionalment

  Altres CNL de Tarragona

  L'Oficina de Català de Calafell s'ha traslladat de manera provisional a les dependències del Departament de Territori de l'Ajuntament de Calafell.

 3. El CPNL participa en el programa especial de COMRàdio sobre la ràdio local

  Difusió > Impacte als mitjans

  Ahir, entre les 12 i les 13 h, COMRàdio va emetre, des del Col·legi de Periodistes de Catalunya, un programa especial de El Dia a la COM en reconeixement a la ràdio local.

 4. Oferta de cursos de català per a adults del mes de febrer de 2011

  Cursos de català CNL de les Terres de l'Ebre

  El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre iniciarà quatre cursos de català per a adults durant el mes de febrer de 2011 a la ciutat de Tortosa.

 1. Xulio Ricardo Trigo xerra amb els alumnes del SLC de Tarragona

  Sensibilització CNL de Tarragona

  L’escriptor Xulio Ricardo Trigo, d’origen gallec però resident a Tarragona, va visitar el Servei Local de Català de Tarragona el 13 de gener passat per parlar amb els alumnes del curs S2 sobre la seva novel·la El somni de Tàrraco, publicada per Edicions 62 l’octubre del 2009.

 2. EL CNL signa un conveni amb el Consorci de Serveis a les Persones perquè el personal d’atenció domiciliària millori l’ús del català

  Socioeconòmic CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

  El desembre passat es va signar un conveni entre el Consorci de Serveis a les Persones de Vilanova i la Geltrú i el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Alt Penedès i el Garraf (a través del Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú) amb l’objectiu de formar en llengua catalana el personal que treballa al Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) i de millorar-ne l’ús del català en la relació amb els usuaris d’aquest servei.

 3. Forvo

  Assessorament lingüístic > Recursos lingüístics CNL de Girona

  Tot passejant per la xarxa, hem descobert una eina que ens pot ser molt útil: Forvo, un web que recull la pronúncia de més de mig milió de paraules en més de 200 llengües.

 4. L'escriptora Maria Barbal visita Vilanova i la Geltrú per comentar "Pedra de Tartera "

  Voluntariat per la llengua CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

  El 2010 es van celebrar els vint-i-cinc anys de la primera publicació del llibre i el reconeixement a l’autora per la seva obra amb el Premi Trajectòria 2010 que s’atorgà dins la Setmana del Llibre en Català.

 1. Mollet Comunicació al Servei Local de Català, per la difusió i l’ensenyament de la llengua, gener de 2011

  CPNL > Celebracions CNL del Vallès Oriental

  Aquest és el text de la placa commemorativa que ha atorgat Mollet Comunicació al Servei de Català de Mollet

 2. Quedem? Activitats de lleure per veure Igualada amb uns altres ulls

  Acolliment CNL Montserrat

  6 de febrer Visitem un camp d'entrenament de la Guerra Civil a Pujalt! Hora: 10.00 h Lloc de trobada: estació d'autobusos d'Igualada Durada aproximada: 3 hores (tornada al mateix lloc) ---------------------------------------------------------------------------------------- 13 de març Visitem el cementiri nou d'Igualada, un dels més bonics del món! Hora: 11.

 3. Llengua i contes a l’escola Agnès Armengol

  Acolliment CNL de Sabadell

  Un grup de 15 persones, la majoria mares nouvingudes de l’AMPA de l’escola Agnès Armengol, va trobar-se divendres a la tarda per explicar-se contes i parlar i reflexionar sobre la llengua.

 4. Yvonne Griley, nova directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL

  Altres

  Avui s'ha publicat al DOGC el nomenament de la senyora Yvonne Griley com a nova directora de Política Lingüística. Amb aquest nomenament, Yvonne Griley assumeix també la presidència del Consorci per a la Normalització Lingüística.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10