Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Acolliment [X]
 1. fsadfasdf

  Acolliment CNL Ca n'Ametller

  fasdf

 2. Quedem? Activitats de lleure per veure Igualada amb uns altres ulls

  Acolliment CNL Montserrat

  6 de febrer Visitem un camp d'entrenament de la Guerra Civil a Pujalt! Hora: 10.00 h Lloc de trobada: estació d'autobusos d'Igualada Durada aproximada: 3 hores (tornada al mateix lloc) ---------------------------------------------------------------------------------------- 13 de març Visitem el cementiri nou d'Igualada, un dels més bonics del món! Hora: 11.

 3. Llengua i contes a l’escola Agnès Armengol

  Acolliment CNL de Sabadell

  Un grup de 15 persones, la majoria mares nouvingudes de l’AMPA de l’escola Agnès Armengol, va trobar-se divendres a la tarda per explicar-se contes i parlar i reflexionar sobre la llengua.

 4. Sessions de català a les mares del CEIP Joan Montllor de Torre-romeu Apropen la llengua als nouvinguts

  Acolliment CNL de Sabadell

  Durant els mesos d’octubre a desembre una dotzena de mares nouvingudes provinents del Marroc, Burkina Faso, Gàmbia, etc. han assistit regularment a les sessions de català que s’han portat a terme al CEIP Joan Montllor en horari escolar.

 1. Torna el Parc de Nadal a Arbúcies

  Acolliment CNL de Girona

   L'Oficina de Català d'Arbúcies col·labora un any més en el Parc de Nadal, una activitat que es duu a terme entre el 27 i el 31 de desembre al Poliesporiu de Can Delfí d'aquesta població selvatana.

 2. A Olot acomiadem l'any amb una cantada de Nadales

  Acolliment CNL de Girona

    El 22 de desembre, al vespre, persones dels cursos de català per a adults, i tot el professorat  s'han reunit a les voltes del pati de l'Hospici per acomiadar el 2010, celebrar el Nadal i cantar cançons.

 3. CAGA TIÓ, CAGA TORRÓ…

  Acolliment CNL de Sabadell

  Polinyà celebra el Nadal

 4. Bot inicia un curs d'acolliment lingüístic adreçat al col·lectiu pakistanès

  Acolliment CNL de les Terres de l'Ebre

  El Consorci per a la Normalització Lingüística imparteix un curs de català per a adults d'acolliment lingüístic (nivell B1) a Bot (Terra Alta), adreçat al col·lectiu pakistanès de la població.

 1. El col·lectiu xinès de Barcelona s'interessa per aprendre català

  Acolliment CNL de Barcelona

  El 14 de desembre passat el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona va organitzar una sessió informativa adreçada a persones de parla xinesa sobre els cursos de català específics per a aquest col·lectiu i també sobre els cursos generals que ofereix el Centre, a la qual van assitir una vintena d'alumnes d'origen xinès i diversos representants xinesos dels àmbits empresarial i periodístic de la ciutat.

 2. PARLA.CAT

  Acolliment CNL Montserrat

    Podeu fer les inscripcions al web www.parla.cat on trobareu tota la informació sobre l'oferta dels cursos en línia Parla.

 3. El Club de Lectura Fàcil de Polinyà s’estrena amb el llibre Conte de Nadal

  Acolliment CNL de Sabadell

  El Servei de Català de Polinyà, conjuntament amb la Biblioteca municipal, organitza  tertúlies de lectura per practicar la llengua catalana    .

 4. L'alumnat de Corbera d'Ebre finalitza un curs d'acolliment lingüístic

  Acolliment CNL de les Terres de l'Ebre

  Corbera d'Ebre va tancar el dia 22 de novembre un curs de català de nivell inicial, el primer que s'organitza en aquesta localitat de la Terra Alta en el marc del Pla d'acolliment lingüístic de les Terres de l'Ebre (PALTE).

 1. 'Comencem a parlar', sessions d'introducció a la llengua oral

  Acolliment CNL de les Terres de l'Ebre

  El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) amplia el seu ventall d'activitats formatives amb el programa Comencem a parlar, que ofereix sessions d'introducció a la llengua oral adreçades a persones que vulguin començar a parlar en català o millorar el seu nivell de llengua oral.

 2. Sessió extraordinària sobre Lectura en veu alta, so i respiració

  Acolliment CNL de Cornellà de Llobregat

  Els dies 11 i 16 d’aquest mes de novembre, dins les sessions dels Clubs de Lectura fàcil que organitza la Xarxa de Biblioteques de Cornellà conjuntament amb el CNL de Cornellà, vam dedicar una sessió a la importància de la respiració i el so a l’hora de llegir en veu alta i en tots els àmbits de la nostra vida.

 3. El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa celebra l'inici d'un nou curs

  Acolliment CNL de Girona

  El proppassat 12 de novembre, el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa va obrir oficialment el curs 2010-2011. Amb motiu d’ aquesta celebració va convidar l’escriptora Núria Martí, que va presentar dos dels seus llibres: Hores prohibides, premi Just M.

 4. La comunitat musulmana dóna suport al català

  Acolliment CNL de Sabadell

  El 22 d’octubre se celebrà a la Biblioteca del Sud la jornada La Comunitat Musulmana en la Promoció de la Llengua Catalana, organitzat per la Comunitat Al Huda arran d’un curs de català que el Consorci per a la Normalització Lingüística hi portà a terme a la primavera, al qual van assistir una trentena de membres de la mesquita del Sud de la ciutat.

 1. Matrícula oberta a dos nous cursos de català inicial a Tortosa

  Acolliment CNL de les Terres de l'Ebre

  Avui s'ha obert la matrícula a dos nous cursos de nivell inicial que s'impartiran a Tortosa en el marc del Pla d'acolliment lingüístic de les Terres de l'Ebre (PALTE).

 2. El VxL a la Fira de Sant Lluc

  Acolliment CNL de Girona

  El cap de setmana del 16 i 17 d'octubre s'ha celebrat, a Olot, la tradicional Fira de Sant Lluc. Al recinte firal, dins el pavelló d'entitats, el Servei de Català d'Olot-la Garrotxa hi ha portat un mòdul informatiu sobre el Voluntariat per la llengua.

 3. La Terra Alta inicia els cursos d'acolliment lingüístic

  Acolliment CNL de les Terres de l'Ebre

  Els dies 18 i 19 d'octubre van començar a impartir-se tres cursos d'acolliment lingüístic a les poblacions de Corbera d'Ebre, Gandesa i Vilalba dels Arcs, a la comarca de la Terra Alta.

 4. Nous cursos de català d’acolliment lingüístic al Baix Ebre i la Terra Alta

  Acolliment CNL de les Terres de l'Ebre

  El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre amplia l'oferta de cursos de català per a adults d'acolliment lingüístic, amb quatre nous cursos de nivell bàsic i un de nivell inicial a  Tortosa, Roquetes, Gandesa, Corbera d’Ebre i Vilalba dels Arcs.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10